Események betöltése

Szeret nem szeret 

július 22 @ 18:00 - 22:00

3900Ft

BEMUTATÓ

 

 

Szeret nem szeret 

Klasszikusok, kortársak és dalok a szerelemről 

 

A Szentendrei Teátrum saját produkciója

 

Szentendrei nyári liezon. Fiatal, végzős színművész növendékek kutatják a szerelmet, kergetik a boldogságot a dunaparti kisváros macskaköves sikátorain át, keresztül-kasul a történelmi épületek árnyékában. Többek között Goldoni, Moliere, Shakespeare alakjai elevenednek meg, Helena, Hermia, Demetrius, Lysander, Orlando, Rosalina, Orsino, Viola és még sokan mások, a klasszikus drámairodalom felejthetetlen szerelmesei és kortárs szerzők modern kalandorai néznek szembe egymással, és keresik a választ arra, mit tartogat számukra a jövő. Mulatságos, önfeledt játékot ígérő, egy pillanatig sem könnyed, mégis nevettető és felemelő színházi etűdök, hűsítő sanzonok, kuplék, slágerek koktélját ígérjük főtéren, patak partján, dunaparti erkélyek magaslatán, végül a városháza udvarán. Jöjjön és bonyolódjon színházi kalandba tíz tehetséges fiatal művésszel és sztárvendégükkel, Peller Annával.

Narrátor: Peller Anna

Szereplők: Bíró Panna Dominika, Hajdú Tamás Miklós, Hencz András, Jeney Luca Viktória, Kádár Kinga, Kiss Diana Aida, Kuttner Bálint, Mechle Christian, Sipos László Márk, Tegyi Kornél

Zenei munkatárs: Kovács Adrián

Szcenika: Kovács Alíz e.h.

Asszisztens: Solténszky Ráhel

RENDEZŐ: RÉTHLY ATTILA Jegyár: 3900 Ft

Az első felvonás jegyvásárlás nélkül is megtekinthető 18 és 18: 30 órakor, a helyszínekkel kapcsolatos további tájékoztatás a szentendreiteatrum. hu oldalon elérhető.

 

Részletek

Dátum:
július 22
Időpont:
18:00 - 22:00
Összeg:
3900Ft