Jegyinformáció

JEGYVÁSÁRLÁS

  • Tourinform Iroda Szentendre (2000 Szentendre, Dumtsa J. u. 22.)
    Telefon: 26/317-965; 26/317-966; E-mail: tdm@szentendre.hu
    Nyitva: hétfőtől vasárnapig: 10-18 óráig. Június 1-től: hétfőtől csütörtökig 10-18 óráig; péntektől vasárnapig 10-20 óráig.
    OTP SZÉP kártyát, illetve a Szentendrei Kulturális Központ Belépőjegy utalványát elfogadjuk.
  • Budapesten és vidéken: Az Interticket partnerirodáiban (www.jegy.hu)
  • Online: szentendreiteatrum.jegy.hu, szentendre.jegy.hu és a www.jegy.hu oldalon
  • A helyszíneken: a programok kezdése előtt 1 órával

 

JEGYFOGLALÁS ÉS VISSZAVÁLTÁS

Rendszerünk a foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel rögzíti és az előadás előtt 48 órával törli
azokat. A megvásárolt jegyeket – megtartott előadás esetén – nem áll módunkban visszaváltani. A jegyek visszaváltására kizárólag az esetleges programlemondás, elmaradt előadás esetén van lehetőség, a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén. Az online vásárolt jegyek árát ezekben az esetekben a bank külön kérés nélkül visszautalja.

Foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel áll módunkban a rendszerben rögzíteni. Az előadások előtt 48 órával minden előzetes foglalás törlődik.

 

ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreiteatrum.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.szentendreiteatrum.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén. A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség. Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő.

 

Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.
2000 Szentendre, Duna korzó 18.
Tel.: +36 26 312 657, e-mail: dmh@szentendre.hu
web: szentendreiteatrum.hu, szentendreprogram.hu
FB: Szentendrei Kulturális Központ

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!