Jegyinformáció

JEGYVÁSÁRLÁS

Tourinform Iroda Szentendre (2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.)
telefon: +36 26 317 965 | +36 26 317 966
e-mail: tdm@szentendre.hu
nyitva: H: zárva, K-P: 10:00-16:00 Sz-V: 10:00-18:00
online: szentendreiteatrum.jegy.hu, szentendre.jegy.hu,
a helyszíneken: a programok kezdése előtt 1 órával

 

BIZTONSÁG

Előadásainkon az aktuális biztonsági előírásokat követjük.

Kedves Nézőink!

Az érvényben lévő járványügyi rendelethez igazodva -mivel helyszíneink befogadó képessége 500 fő alatti- szabadtéri rendezvényeink látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány. (A jelenlegi rendelet értelmében a védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.) Abban az esetben, ha az előadást zárt esőhelyszínen kell megtartanunk, a belépéshez  védettségi igazolvány szükséges. Ebben az esetben a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező nézőink jegyeit visszaváltjuk.

Megértésüket és türelmüket előre köszönjük!

Szabadtéri helyszínek: MűvészetMalom udvara (Bogdányi u.32.)
Dunaparti Művelődési Ház udvara (Dunakorzó 18.)

Esőhelyszínek (zárt tér): Városháza díszterme (Városház tér 3.)
Dunaparti Művelődési Ház – Barlang (Dunakorzó 18.) Hamvas Béla Pest megyei Könyvtár (Pátriarka u.7.)

 

 

JEGYFOGLALÁS ÉS VISSZAVÁLTÁS

Rendszerünk a foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel rögzíti és az előadás előtt 48 órával törli
azokat. A megvásárolt jegyeket – megtartott előadás esetén – nem áll módunkban visszaváltani. A jegyek visszaváltására kizárólag az esetleges programlemondás, elmaradt előadás esetén van lehetőség, a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén. Az online vásárolt jegyek árát ezekben az esetekben a bank külön kérés nélkül visszautalja.

Foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel áll módunkban a rendszerben rögzíteni. Az előadások előtt 48 órával minden előzetes foglalás törlődik.

ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreiteatrum.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.szentendreiteatrum.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén. A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség. Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő.

A biztonsági előírások változása esetén fenntartjuk a jogot, hogy előadásainkat esőnap helyett esőhelyszínen tartsuk meg.

 

Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.
2000 Szentendre, Duna korzó 18.
Tel.: +36 26 312 657, e-mail: dmh@szentendre.hu
web: szentendreiteatrum.hu, szentendreprogram.hu
FB: Szentendrei Teátrum

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!