Jegyinformáció

JEGYVÁSÁRLÁS

Tourinform Iroda Szentendre

(2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.)

telefon: +36 26 317 965 | +36 26 317 966

e-mail: tdm@szentendre.hu

nyitva: kedd 10-16 óráig, szerdától vasárnapig, 10-18 óráig

online: szentendreiteatrum.jegy.hu, szentendre.jegy.hu,

a helyszíneken: a programok kezdése előtt 1 órával

 

BIZTONSÁG

Előadásainkon az aktuális biztonsági előírásokat követjük.
Kérjük ezek betartását érkezéskor és távozáskor is.

Nézőink biztonsága érdekében a nézőteret a korábbi évekhez képest szellősebbre rendezzük, előadásaink előtt a nézőteret fertőtlenítjük.  Igény esetén kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk.

 

JEGYFOGLALÁS ÉS VISSZAVÁLTÁS

Rendszerünk a foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel rögzíti és az előadás előtt 48 órával törli
azokat. A megvásárolt jegyeket – megtartott előadás esetén – nem áll módunkban visszaváltani. A jegyek visszaváltására kizárólag az esetleges programlemondás, elmaradt előadás esetén van lehetőség, a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén. Az online vásárolt jegyek árát ezekben az esetekben a bank külön kérés nélkül visszautalja.

Foglalásokat maximum egy hetes jegyátvételi határidővel áll módunkban a rendszerben rögzíteni. Az előadások előtt 48 órával minden előzetes foglalás törlődik.

ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreiteatrum.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.szentendreiteatrum.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén. A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség. Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő.

A biztonsági előírások változása esetén fenntartjuk a jogot, hogy előadásainkat esőnap helyett esőhelyszínen tartsuk meg.

 

Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.
2000 Szentendre, Duna korzó 18.
Tel.: +36 26 312 657, e-mail: dmh@szentendre.hu
web: szentendreiteatrum.hu, szentendreprogram.hu
FB: Szentendrei Teátrum

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!