Események betöltése

Szentendrei Tavaszi Fesztivál/Duo VoCellino

április 14 @ 16:00 - 17:30

3500Ft

Április 14. vasárnap 16:00

MűvészetMalom (2000 Szentendre, Bogdányi utca 32.)

Duo VoCellino

ROHMANN DITTA  és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje gordonkára és hegedűre

 

Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.

Utazás a klasszikus zene világából indulva a népzenei feldolgozásokon át versek énekléséig, mely közös éneklésre sarkallja a közönséget, nem kihagyva az improvizáció varázsát sem.

Ez a műsor elsősorban inspirálni szeretné a felnövekvő generációt – kimozdítva a mindenhonnan hallható zenevilágból egy sokkal érzékenyebb, árnyaltabb, valamint lelket és szellemet igénybe vevő zenei-művészeti világ felé.

Ezt a koncertet az előadók kíváncsisága ihlette, ahogy határtalanul járhatunk a műfajok között, s egyetlen, ami biztos, a hangszer és az énekhang.

A műsoron saját darabok mellett klasszikus zenei átiratok, népzenei ihletettségű darabok szerepelnek cselló-hegedű duóra.

A formáció évek óta koncertezik hangversenytermekben és templomokban, szerényebb és finomabb befogadók figyelmétől kísérve, soha fel nem adva azt a reményt, hogy milyen ajándék lehet a művészet ilyen érzékeny és őszinte áramlása, ahogy nem a műfaji kötöttségek vagy a kiforrott eszköztár és begyakorolt sikerdarabok előadása a cél, hanem az inspiráció a határtalan zeneművészet iránt.

 

A koncert hossza: 90 perc szünet nélkül

Jegyár: 3500 Ft

Részletek

Dátum:
április 14
Időpont:
16:00 - 17:30
Összeg:
3500Ft

Helyszín

MűvészetMalom
Bogdányi út 32.
Szentendre, 2000 Magyarország
+ Google Térkép