Események betöltése

Kulcsár Lajos: Love.hu

2023-02-25 @ 19:00 - 22:00

5400$ – 5900$

KULCSÁR LAJOS: LOVE.HU

szerelmes vígjáték
Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.

Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen.

A Fórum Színház új szereposztású bemutatójában ismét két kiváló színész talál egymásra: Kiss Anna Laura és Németh Kristóf már ismerős a legsikeresebb magyar tévésorozatokból. Ráadásul a darab rendezője, a színész és rendező Lengyel Ferenc is ismerős név mind a színházszeretőknek, mind a tévénézőknek.

 

Nő: KISS ANNA LAURA
Férfi: NÉMETH KRISTÓF

Díszlet, jelmez: Kovács Yvette Alida

Dramaturg: Deres Péter

Rendező: LENGYEL FERENC

Producer: NÉMETH KRISTÓF

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk! A változtatás jogát fenntartjuk!

A program/előadás a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.

Részletek

Dátum:
2023-02-25
Időpont:
19:00 - 22:00
Összeg:
5400$ – 5900$

Szervező

Fórum Színház