Események betöltése

Kollár-Klemencz László zenés irodalmi estje

2018-07-15 @ 20:00 - 21:10

1500Ft

Esőhelyszín: Városháza díszterem (Városháza tér 3.)

Kollár-Klemencz László zenész, zeneszerző, énekes, a Kistehén zenekar frontembere, dalszerzője. A Budapest Bár állandó énekese, a Rájátszás formáció dalszerzője, énekese. Korábban Erdős Virág költővel jelent meg közös albuma Legesleges címmel, Grecsó Krisztián íróval pedig 3 éve dolgozik együtt a greCSÓKOLlár formációban. Első novelláskötete 2 éve jelent meg Miért távolodnak a dol­gok? címmel, legújabb könyve őszre várható.

A Rengeteg című új lemeze zenéjével és szövegeivel alapvetően a természetben mélyül el, és keresi a sok­szor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot az ember és a teremtett természet, valamint az ember és saját természete között. Mindezt olyan hozzáállással, mely szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.

A próza kerek egészet alkot a zenével, hiszen a főhős, Toszka, tanyán él, a természet közelében, és tudja, hogy az elmúlás az élet része, látja, milyen egyszerűen szép dolog a vágy, a hűség. Mindenre rácsodálkozik, gyönyör­ködik a létben, hogy milyen sokfélék vagyunk, és – ahogy az egyik novellában is elhangzik – „Mindenki szép.”

Az est hossza: 70 perc
Belépőjegy: 1500 Ft

Részletek

Dátum:
2018-07-15
Időpont:
20:00 - 21:10
Összeg:
1500Ft
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény Tags:
, , , , , ,

Helyszín

Ferenczy Múzeum udvara
Kossuth. u. 5.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
szentendreiteatrum.hu