Események betöltése

EGY DÍVA KALANDOZÁSAI

augusztus 17 @ 20:30 - 22:00

4900Ft

EGY DÍVA KALANDOZÁSAI
Fischl Mónika koncertje – Vivalditól Fényes Szabolcsig

Különleges utazásra hívja közönségét Fischl Mónika: a szívének kedves mindkét zenés színházi műfaj, az opera és az operett tájaira.
Zenetörténeti korszakokat és stílusokat, valamint a Liszt-díjas primadonna diadalmas pályafutásának meghatározó állomásait és emlékezetes sikereit idézi fel az összeállítás. A kedvenc áriák és dalok sora Antonio Vivalditól Fényes Szabolcsig fog ívelni, megannyi emblematikus opera- és operettslágert érintve. Hiszen Fischl Mónika, már zeneakadémiai tanulmányai idején meghitt ismeretségbe került számos barokk és romantikus operai szólammal, tapsolhattunk nagyszerű Júlia-, Violetta- és Melinda-alakításainak, minközben Ő a jelenkori operettjátszás első számú magyar primadonnája itthon és a nagyvilágban, a Maya és egy sor más címszerep hivatott megformálóját.

A koncerten az a Silló István kíséri a művésznőt zongorán, aki számtalan operett-előadáson volt már karmestere. László Ferenc kritikus-kultúrtörténész pedig (sok más sztori mellett), mesél a barokk operacsillagok szeszélyeiről és Honthy Hanna bombabiztos sikerérzékéről, hogy egy ponton azért természetesen az est főszereplőjét is könnyed pódiumbeszélgetésre invitálja. 

A DÍVA Fischl Mónika I
Zongorán kísér: Silló István I Házigazda és beszélgetőtárs: László Ferenc

Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül

Esőhelyszín: a Városháza díszterme

Jegyár: 4900 Ft

Részletek

Dátum:
augusztus 17
Időpont:
20:30 - 22:00
Összeg:
4900Ft
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény Tags:
, , , , ,

Helyszín

Városháza udvara
Fő tér
Szentendre, 2000 Magyarország
+ Google Térkép