Love Letters esőhelyszínen!

Kedves Közönségünk!
A ma esti rendkívül bizonytalan meteorológiai előrejelzés és a várható zivatar veszély miatt, az Önök biztonsága érdekében, 8 órakor kezdődő Love Letters című előadásunkat a meghirdetett esőhelyszínen, vagyis a Hamvas Béla Megyei Könyvtár színháztermében tartjuk meg (Szentendre, Pátriárka utca 7.) Döntésünket az is indokolta, hogy vannak olyan hűséges nézőink, akik közel egy éve erre a helyszínre vásárolták meg belépőjegyüket, melyet azóta sem váltottak vissza. A beengedés menete ezért a következőképpen alakul: először azok foglalhatnak helyet akiknek a pandémia miatt elmaradt előadásra a PMK-ba helyre szóló jegyük van, majd a MűvészetMalomba szóló jegyek tulajdonosai szabadon választhatnak helyet a tágas nézőtéren. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy miután olyan szerencsések voltunk, hogy az esőhelyszínre eddig nem volt szükségünk, a fülledt, viharos nyárestén hűsítő eszközök (víz, legyező stb.) jól jöhetnek a felhőtlen szórakozáshoz.
Biztosak vagyunk benne, hogy a szabadtéri színjátszást időként kísérő kellemetlenségekért Hernádi Judit és Gálffi László sokszorosan kárpótolni fogja Önöket.

2021. július 25.