Amikor úgy épül fel egy díszlet, hogy nézőink nem láthatják...  

Felelős döntést hozva, Koldusopera előadásunk elmaradt. A Budaörsi Latinovits Színház és a Szentendrei Teátrum stábja azonban sok órás munkával már az előadást megelőző napon megépítette a díszleteket, és úgy bontották le, hogy nézőink nem láthatták.
Amikor elmarad egy előadás, nagyon fáj a szívünk nézőinkért, akik nem lehettek részesei egy fantasztikus színházi élménynek, és mindazokért is, akik a produkció sikerén dolgoztak. Ilyenkor a színészek, a zenekar hosszú próbái, a szervezők, PR-osok, grafikusok, nyomdászok, műszakiak, hangmérnökök, fénymesterek, díszletesek, kellékesek, ügyelők, szállítók, takarítók, portaszolgálatosok munkája is odavész. Köszönjük, nekik, hogy kitartanak a legnehezebb pillanatokban, és köszönjük kedves közönségünknek, hogy velünk vannak, és tudják, érzik: mi Önökért vagyunk!
Az előadást szeretnénk minél hamarabb újra műsorra tűzni, addig is, maradjanak velünk, figyeljék oldalainkat!

Az elmaradt Koldusopera előadás jegyeit visszaváltjuk. A személyesen vásárolt jegyeket a Tourinform Irodában lehet visszaváltani november 29-ig, az online megvásárolt jegyek visszaváltását az InterTicket Kft. végzi. A visszaváltás automatikusan történik.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Tourinform Iroda nyitva tartása a következő két hétben:
November
12. csütörtök 10-14 óráig
13. péntek 10-18 óráig
14. szombat 10-18 óráig
15. vasárnap 10-18 óráig
16. hétfő Zárva
17. kedd 10-14 óráig
18. szerda 10-14 óráig
19. csütörtök 10-18 óráig
20. péntek 10-18 óráig
21. szombat 10-18 óráig
22. vasárnap 10-18 óráig.

Információ a további nyitvatartási időről: https://www.facebook.com/iranyszentendre