COVID-tájékoztató: biztonsági szabályok

Kedves Nézőink!

Nagyon fontos számunkra az Önök egészségének védelme ebben a rendkívüli helyzetben. Szeptemberben bevezetett biztonsági szabályainkat a november 3-án kiadott kormányrendelet szerint tovább módosítottuk. Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ha már megvásárolta jegyeit:

Bár a megvásárolt, lefoglalt jegyek helyre szólnak, nézőinknek a helyszínen segítünk, hogy a vonatkozó szabályoknak megfelelően, egymástól biztonságos távolságban foglalhassanak helyet. A beléptetés emiatt hosszabb időt vesz igénybe, ezért kérjük szíves türelmüket!

Ha most vásárol online jegyet:

Kérjük, a jegyvásárlásnál válasszanak úgy helyet, hogy két-két szék a helyük mellett üresen maradjon, illetve ne foglaljanak helyet közvetlenül foglalt szék elé, vagy mögé.

FIGYELEM! A fennálló szabályok betartása érdekében fenntartjuk a jogot, hogy az elfoglalható helyek kiosztását a helyszínen is módosítsuk. Ezzel kapcsolatos szíves megértésüket és a tájékoztatásban szereplő szabályok betartását kérjük.

A maszkviselés előadásainkon nézőink és a színház munkatársai számára is kötelező!

Ha mégis otthon maradt a maszk, előadás előtt a helyszínen vásárolható.

A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színháztermének nézőterét minden előadás előtt fertőtlenítjük, érintésmentes kézfertőtlenítő készüléket biztosítunk. Munkába lépés előtt minden kollégánk testhőmérsékletét megmérjük. Csak egészséges kollégáink vehetik fel a munkát.

Nézőink testhőmérsékletét a színházba való belépés előtt automata hőmérővel megmérjük. Kérjük, ha lázas, köhög, betegnek érzi magát, ne jöjjön a színházba! Kérjük Önöket, érkezéskor, a nézőtér elfoglalásakor, a szünetekben és a színházból való távozáskor is figyeljenek a távolságtartás szabályaira és legyenek figyelemmel munkatársaink kéréseire. A szabályok be nem tartása esetén munkatársaink jogosultak a védelmi intézkedések megszegőit kizárni az előadásról.

Javasoljuk, hogy jegyeiket online vásárolják meg.

Büfénket és ruhatárunkat a zsúfoltság elkerülése érdekében NEM üzemeltetjük, kérjük, kabátjaikat vigyék magukkal a nézőtérre, és az előadás szünetében is lehetőleg a friss levegőn, a bejárat előtt várakozzanak.

Köszönjük a türelmüket, megértésüket, bizalmukat!

Szeretettel várjuk Önöket továbbra is előadásainkra.

Kölcsönösen vigyázzunk egymásra!

 

A biztonsági intézkedéseinkhez kapcsolódó kormányrendelet:

A Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete
a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről