Közlemény elmaradó előadásainkról

Kedves Nézőink!
Ahogy elkezdődött, bezárult a tavasz, volt egy rövid, ám igen szép nyarunk, s most az őszi szezont is zárjuk – de nagyon reméljük, csak átmenetileg. Várva az újbóli találkozást Önökkel, szeretnénk egy remek élménnyel, a 3 nővérrel zárni az idei évet december 20-án – ha lehet.
További előadásaink a november 11-től életbe lépő rendelkezések értelmében sajnos elmaradnak. November 14-én a Love Letterst játszottuk volna Mácsai Pál rendezésében Hernádi Judittal és Gálffi Lászlóval. November 20-án az izgalmas pszichotriller, az Idegenek a vonaton, 29-én a KV Társulat és a TRAFÓ lélektani drámája, a Médeia lett volna műsoron. A gyerekeknek már tavasszal műsorra tűztük a Noir Színház látványos, zenés meséjét, a Hamupipőkét. Akkor elmaradt, és most, december 6-án szintén. A Soltis Lajos Színház decemberi, 3 nővér előadását új időpontban játsszuk.
Amint lehet, előadásainkat pótoljuk! A megvásárolt jegyek az újonnan meghirdetett időpontokra érvényesek.
Az elmaradt előadások új időpontjairól azonnal tájékoztatjuk Önöket, ahogyan az lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük! Maradjanak velünk továbbra is – egy darabig csak virtuálisan – és figyeljék oldalainkat!
Nagyon örülünk, hogy velünk tartottak az őszi idény elején, és Önökkel együtt élhettünk meg művészeinkkel felejthetetlen pillanatokat. Bízunk benne, hogy hamarosan kilábalunk ebből a megterhelő, nehéz helyzetből, és találkozhatunk megint.
Vigyázzunk egymásra, segítsük egymást.
A Szentendrei Teátrum munkatársai