ÚJ KÖZLEMÉNY

ÚJ KÖZLEMÉNY A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Ismét értesítjük kedves Nézőinket, hogy a Szentendrei Kulturális Központ március 13. – május 22. közötti időpontokra meghirdetett előadásai és koncertjei a koronavírus-vészhelyzet miatt elmaradtak vagy elmaradnak. Új információk a jegyvisszaváltásról.

Az online megvásárolt jegyek visszaváltását és visszatérítését az InterTicket Kft. végzi. A jegyek visszaváltási igényét nem kell feléjük jelezni, mert a visszaváltás automatikusan történik.

A veszélyhelyzet kihirdetését követően #neváltsvisszajegyet néven mozgalom szerveződött, aminek keretében a jegyvásárlók támogatásként lemondhatnak megvásárolt jegyük árának visszatérítéséről. Értesítjük Önöket, hogy a Szentendrei Kulturális Központ is lehetővé teszi a megvásárolt jegyek árának visszatérítéséről való lemondást a Szentendrei Kulturális Központ támogatásaként. Amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, a következő linkre kattintva tehetik meg: https://www.jegy.hu/articles/844/szentendrei-kulturalis-kozpont-kozlemenye. A lemondásra az összes program esetében 2020. május 4-ig van lehetőség. Az adatok feldolgozása után indul el a jegyek visszatérítése. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ügyintézési idők a kialakult helyzetben megnövekedtek. A visszatérítési folyamat elindítása után az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.
A folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A szentendrei Tourinform Irodában és a jegyirodákban megváltott jegyeket a vásárlás helyszínén lehet visszaváltani a koronavírus-vészhelyzet elmúltával, legkésőbb 2020. november 30-ig. Ezzel kapcsolatban kérjük, tájékozódjon a Szentendrei Kulturális Központ és a Szentendrei Teátrum honlapján vagy a vásárlás helyszínén.

Megértésükben bízva:

a Szentendrei Teátrum és a Szentendrei Kulturális Központ vezetősége