Események betöltése

Florian Zeller: Kulisszák mögött

április 28 @ 19:00 - 22:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 2018-04-28

3000Ft

A magyarországi bemutató a Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója.

Szereplők:  Kardos Róbert, Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba
Fordító és dramaturg: Oláh Krisztina
Rendező: Ördög Tamás

Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és annak új élettársát, Emmát. A látszólag könnyed és vidám este előkészületei közben tapintható a feszültség. A házaspár közeli barátságban volt Patrickkal és korábbi feleségével, akit a férfi elhagyott új szerelme, Emma miatt. Emma fiatal és csinos, semmiben sem hasonlít az elhagyott feleségre. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák kezdik megkérdőjelezni saját kényelmesen kialakított, rutinos életüket.

Kegyetlenül őszinte darab a kapuzárási pánikról. A szerző ugyanakkor humorral és (ön)iróniával ábrázolja a szereplőket. A párbeszédes jeleneteket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai. Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!

Florian Zeller kortárs francia regény- és drámaíró. „Korunk legizgalmasabb új színpadi szerzője” – írta róla a The Guardian. Az Apa című drámájáért hazájában Molière-díjjal jutalmazták. A Kulisszák mögött (L’envers du décor) című vígjátékát 2016-ban írta, és ugyancsak komoly sikereket ért el vele.

Belépőjegy:
Eearly Bird jegy: 3000 Ft (az első 100 db, legkésőbb március 2-ig)
Jegyár: 3500 Ft

 

Fotó: Éder Vera

 

Részletek

Dátum:
április 28
Időpont:
19:00 - 22:00
Összeg:
3000Ft

Helyszín

PMK Színházterem
Pátriárka utca 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország
+ Google Térkép